Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of /customers/b/5/2/bouwgroepc.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Het dak van een woning vervult tal van belangrijke functies.
Jammer genoeg is het met zijn oppervlakte ook de grootste verantwoordelijke voor energieverlies 

Warmteverlies via het dak is in bijna alle woningen de grootste oorzaak van te hoge verwarmingskosten.
Als u de warmte in uw huis niet via het dak wilt zien verdwijnen, is het plaatsen of laten plaatsen van duurzame en kwaliteitsvolle dakisolatie absoluut noodzakelijk.
Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak zonder twijfel de meest winstgevend en eenvoudige ingrepen. Zo gaat er bij goed geïsoleerde woningen tussen de 20% en 30% minder warmte en energie verloren. 

Waarom isoleren?

Besparing:
Zoals gezegd kan u makkelijk tot 30% op uw energiefactuur winnen.

Premies:
Dankzij premies, subsidies, voordelige BTW tarieven en belastingsaftrek kan u een groot deel van uw factuur terug verdienen.

Comfort:
Er zijn geen grote werken aan uw woning, maar het wooncomfort stijgt aanzienlijk. Het uiterlijk blijft volledig behouden. U zal bovendien geen last hebben van ons, aangezien de werken zelden langer duren dan een dag.

Marktwaarde:
Na het isoleren daalt uw EPC waarde aanzienlijk. De marktwaarde van uw woning stijgt dus onmiddelijk.

Woonoppervlakte:
Door de isolatie van een hellend dak hebt u de mogelijkheid om de bewoonbare oppervlakte van uw woning te vergroten. Uw koude zolder kan zo makkelijk omgebouwd worden in een volwaardige hobbyruimte, logeerkamer of een extra kinderkamer.

 

Wij bij Bouwgroep C kunnen u verschillende oplossingen aanbieden voor het isoleren van uw dak. Wij doen dit volledig in eigen beheer of in samenwerking met onze vaste partners.

Bouwgroep C gaat in samenspraak met u zoeken naar de meest geschikte, meest duurzame en de meest economische oplossing voor uw situatie. Daarbij wordt enkel gebruik gemaakt van de best presterende isolatiematerialen met het hoogste besparingspotentieel.

 

Stop vandaag nog met geld en energie te verliezen en ontdek hoe u uw energiefactuur kan verlagen!