Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (line 3473 of /customers/b/5/2/bouwgroepc.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /customers/b/5/2/bouwgroepc.be/httpd.www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of /customers/b/5/2/bouwgroepc.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Onze missie

Bouwgroep C is een samenwerkingsverband van zelfstandige bouwvakkers die zich groeperen om de voordelen van grote bouwondernemingen te combineren met de voordelen van de kleine bouwonderneming of zelfstandige bouwvakker.
Zo bekomen we een gestructureerd team van specialisten die aan een eerlijke en concurrentiële prijs kunnen werken.  

Onze technische adviseurs zijn onafhankelijk van onze leveranciers en partners en kunnen correct advies geven over de gewenste uit te voeren werken en de verschillende mogelijkheden op de markt, zonder gebonden te zijn aan bepaalde leveranciers.

Bouwgroep C is bovendien ongevoelig voor mogelijke faillissementen aangezien wij een tussenstructuur zijn. Op deze manier kunnen wij garant blijven staan voor onze klant zowel qua uitvoering als op financieel vlak.

Voor onze klanten 
bieden we een vakkundige uitvoering van de werken aan, aangezien wij steeds, in tegenstelling tot de particuliere bouwer of verbouwer,  beroep doen op dezelfde gemotiveerde vakmensen en weten welk vlees we in de kuip hebben.  

Bovendien kunnen wij een effectieve garantie aanbieden op de aangeboden werken, zowel nu als in de toekomst.

Voor de kleine bouwonderneming of zelfstandige
bieden we een bedrijfsbeheersysteem dat instaat voor de verkoop, de organisatie en de administratieafwikkeling van bouwgerelateerde werken.